Szolgáltatásaim

Vélemények a szolgáltatásaimról:

👍 "Nagyon jól jött ez a tanácsadás, mivel még csak fél éve vagyok vegán. Sok hasznos információt hallottam a tanácsodásodban, ami még új volt számomra.Biztos alkalmazni fogom az elhangzottakat.Olyan részletességgel magyarázod és támasztod alá a dolgokat, látszik , hogy sok munkád volt benne! Kezdő vegánként ez egy nagy löket volt számomra, hogy még tudatosabb, egészségesebb legyek! És persze, hogy ne féljek a szénhidráttól Örülök, hogy vannak ilyen emberek akik a munkájukkal jobbá szeretnék tenni az emberek(és állatok) életét. Köszönjük!" - B.I.


👍 "Jah, és ma elmentem farmert venni... 1 mérettel kisebb kellett! Azt elárulom hogy 2 éve nem sikerült megszabadulnom a 38-as mérettől Ma újra 36-os méret kellett!!! Majdnem elsírtam magam a próbafülkében" - M.C.


👍 "Képzeld, 8 nap alatt - 1,5 kg!! És edzeni sem tudtam... madarat lehetne fogatni velem... nem beszélve arról, hogy az emésztésem sokkal jobb, nulla puffadás!! Olyan hálás vagyok a sok tanácsodért!!" - M.C.


👍 "Intenzív, mindent átmozgató edzések, kész órarend, amit akkor csinálhatok, amikor nekem épp megfelelő. Tamás mindig ott van a háttérben, ha éppen feladni készültem volna.Szuper és intenzív edzések, ha nincs időd vagy lehetőséged edzőterembe járni és unod az otthoni dvd-ket. Kezdőként vagy gyakorlottként is bátran bele lehet kezdeni, mert a videók úgy vannak felépítve, hogy a kezdők ne rettenjenek meg, de a haladók is érezzék a "törődést" az izmaikban." - L.G.


👍 "Megnéztem a videókat és már csak azért is, mert minőség- és folyamatfejlesztési szakember vagyok, akinek munkaköri kötelessége, hogy visszajelzéseket adjon, másrészt mert szerintem hatalmas munkát fektettél bele, ezért hagy írjak pár visszajelzést neked. Azzal kezdeném, hogy a videó nézése közben többször volt olyan aha! élményem, amikor tudod az ember rádöbben, hogy basszus: ez így működik?! És ez neked köszönhető, mert a tudományos tényeket - a mégoly bonyolultakat is -, nagyon emészthetően, mindenki számára nyilvánvalóvá, érthetővé tetted! Hatalmas gratuláció hozzá! Arról nem is beszélve, hogy szerintem az egyik legnehezebb dolog, amikor valaki bonyolult dolgokat közérthető formába tesz át, mert ehhez hatalmas tudás kell és elhivatottság! Ez is egyértelműen átjött! Már régóta azt gondolom, hogy szinte mindenki csak a marketing dumát nyomja a minél több pénz megszerzéséért, amely során (és most itt tényleg nem akarok neveket mondani, elég ha csak az űrhajós diétát említem, stb.), szóval hogy a pénz érdekében egyesek bizonyos adatokat saját szájízük szerint kiemelnek, másokat meg elfelejtenek elmondani, ami az ő termékük hatékonyságát nem támasztja alá. Azért is egyedülálló a te anyagod, mert adatokkal, kutatásokkal támasztod alá mindazt, amit mondasz, és ezek cáfolhatatlanok. Neked fizikusként persze ez azt hiszem alap, mint ahogy nekem is minőségügyi mérnökként, hogy minden üzleti döntés, ami a folyamatokra hatással van, azt mért adatok alapján kell meghozni. Zseniális, ahogyan rádöbbented az embert a fogyás egyszerűségére, mert a tököm teli van az ennyi gramm fehérje, szénhidrát, zsír, stb. számlálásától, mert ez kivitelezhetetlen sok esetben. Meg értelme sincs ugye. Most már tudom ezt is. Hála neked.

[...]

Csak mondom, hogy több mint 2 órát néztem az anyagokat, mert közben jegyzeteltem a lényeget! Szóval Szívből gratulálok: egyrészt az anyag minőségéhez, másrészt a te személyedhez, amely szerintem egyedülálló a gondolkodás és annak a tekintetében, hogy igazi hozzáadott értéket képviselsz a személyi edzők tömegében! Igazán hálás vagyok az anyagért, az abban foglaltakért, próbálom követni a leírtakat és kíváncsi vagyok, hogy a testem és az életenergiám tekintetében ez hogyan fog jelentkezni a jövőben! Köszönöm még egyszer és további sok sikert Neked!!!" - B.Á.