JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

Kedves egyenesedni vágyó!

legyen jobb a testtartásod mindössze 4 hét alatt!

Ez a húzd ki magad! hát edzésprogram!

A rengeteg ülőmunka miatt egyre többször fáj a nyakad, hátad, derekad? Észrevetted magadon, hogy egyre jobban előrenyúlik a nyakad?

Akkor tálalom a megoldást!

Edzőként rengeteg embernek segítettem már megerősíteni a hátizmaikat annyira, hogy az korrigálta a tartásukat! Most már Te is felhasználhatod a tudásomat, mellyel akár teljesen megszüntetheted a fájdalmaidat!

Ráadásul mindezt konditerem nélkül, sőt eszközök nélkül otthon!

NÉZZÜK AZ ÉN HÁTAM ÁTALAKULÁSÁT!

Természetesen ez nem 4 hét eszköz nélküli edzés eredménye! :)

UGye szerinted is értek hozzá? :)

MIÉRT Neked való a hát edzésprogramOT?

✅HETENTE MEGÚJULÓ RÖVID EDZÉSVIDEÓK!

Hetente új edzésvideókkal jelentkezem, melyeknek hossza mindösszesen 20-25 perc, és ebben benne van a bemelegítés és a nyújtás is!

Mindösszesen 1 db törölközőre lesz szükséged az edzéshez!

✅élő aDÁSOK!

Hetente jelentkezem élő adásokkal a csoportban, ahol támogatlak Titeket, illetve megválaszolom kérdéseiteket!

✅privát facebook-csoport!

A privát Facebook-csoportban bármikor kérdezhetsz, vagy beszélgethetsz a többi résztvevővel!

a 4 hét ára mindösszesen 5990 ft.

tehát kevesebb, mint 1500 ft hetente! Kevesebb, mint heti 1 kávé ára! Hihetetlen, igaz?

A program megvásárlása és követése nem helyettesít semmilyen egészségügyi vagy orvosi felügyeletet, ellátást és szűrővizsgálatokon való részvételt!

A Húzd ki magad! hát edzésprogram részletes leírása

Mit tartalmaz a hát edzésprogram?

✅PRIVÁT FACEBOOK CSOPORTTAGSÁG, amely segítségével egy segítő és motiváló csoport tagja lehetsz, ahol nyugodtan beszélgethetsz, illetve kérdezhetsz a Téged érdeklő témákban,

✅EDZÉSVIDEÓK, melyek hetente frissülnek, de az 1. és 3. hét, illetve a 2. és 4. hét gyakorlatai megegyeznek, de az edzés mégsem pontosan ugyanaz. A videók hossza átlagosan 20-25 perc,

✅LIVE ADÁS, mely a privát Facebook csoportban lesz megtartva hetente egyszer igény szerint. Ezen a live adáson nyugodtan kérdezhetsz az edzéssel, illetve a táplálkozással kapcsolatban.


Mindennek az ára mindösszesen 5990 HUF/4 hét, tehát kevesebb, mint heti 1500 HUF! Ha tovább szeretnéd majd folytatni, akkor a következő 4 hétre is megvásárolhatod a következő 4 heti edzésprogramot.

❗❗❗HAVONTA LEHET CSATLAKOZNI AZ EDZÉSPROGRAMHOZ!

A videókhoz a leírások a csoportban lesznek közzétéve, azonban a hozzáféréshez és megtekintéshez az Általad itt megadott emailcímre lesz szükséged.

❗❗❗A jelentkezési lap kitöltése után - amennyiben minden rendben ment - kapsz egy visszaigazoló emailt a megadott emailcímedre. Ha ezt nem kaptad meg, akkor a jelentkezésed nem sikerült (a SPAM mappát is érdemes előbb ellenőrizni).

Elérhető fizetési lehetőségek: bankkártyás és banki utalás.

❗❗❗REFERENCIAFOTÓK: Az edzésprogram elkezdése előtt kérném a referenciafotók elkészítését oldalról és hátulról. Lehetőleg olyan helyen és olyan beállásban, amely könnyen reprodukálható a később elkészítendő fotókkal való könnyebb összehasonlítás érdekében. Ezek az edzésprogram során készülnek, de legkésőbb annak végén. Ezeken objektíven láthatóak lesznek a változások. Én nagyon megköszönöm, ha megkapom ezeket a fotókat a megfelelő kitakarások után, és természetesen csak akkor, ha a kliens is úgy gondolja, hogy megosztaná velem, tehát ez OPCIONÁLIS!

❗❗❗Nagyon fontosnak tartom még azt is megjegyezni, hogy a Húzd ki magad! hát edzésprogram nem tartalmaz étrendet vagy étrendbeli ajánlásokat! Természetesen a táplálkozással kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek a csoportban, illetve a LIVE adások során is. A táplálkozással kapcsolatos szolgáltatásom ITT érhető el.