Online Edzésprogram

Túl drága egy személyi edző

A mostani edződ nem figyel Rád eléggé és nem értek el valódi fejlődést

Egyedül gyorsan elveszíted a motivációd

Szükséged van valakire, aki fogná a kezed és nem engedné, hogy feladd

akkor a legjobb helyen jársz!

Kinek ajánlom az online edzésprogramot?

Ha igennel válaszoltál akár csak egy kérdésre is a fentiek közül, akkor az Online Edzésprogramot Neked találtam ki!

Lehetsz idős vagy fiatal, kezdő vagy haladó, túlsúlyos vagy vékony, együtt elérhetjük a célod!

Bármilyen edzésmódszert is szeretnél, nálam megtalálod!

miért válaszd az Online edzésprogramot?

✅Mert személyre szabott edzéstervet kapsz, amelyben a Te álomalakodat leginkább támogató gyakorlatokat találod majd!

✅Mert az edzésterv mellé egy több, mint 250 videót számláló videótárhozzáférést is kapsz, hogy minden gyakorlatot helyesen végezhess!

✅Mert utánkövetlek, hogy folyamatos legyen közöttünk az interakció! Így biztosan nem fogod feladni!

Vélemények, eredmények

"Nem igazán mutat fotón! Pedig 6 kg sok és minden ruha nagy rám" - C.S. (65 kg➡59 kg, Online edzésprogram + Táplálkozási tanácsadás 2 hónap)

Az első hónap után: "Február 20-i adat, 13 cm-el, és 7kg-al lettem kevesebb. Nagyon örülök az eredménynek!!! :)" - B.Á.

Végül: Mennyibe kerül mindez?

3 hónapos együttműküdés 49990 FT,

6 és 12 hónapos együttműködés extra kedvezménnyel

Az online edzésprogram részletes leírása

Mit tartalmaz az Online edzésprogram?

✅KÉRDŐÍV, amelyben kikérdezlek az egészségi állapotodról, illetve a céljaidról (ha esetleg olyan egészségi problémáid vannak, amelyek miatt nem írhatnék Neked edzéstervet, úgy természetesen a teljes összeg visszajár),

✅EDZÉSTERV, amelyet az általad kitöltött kérdőív áttanulmányozása után állítok össze kifejezetten Rád szabva, hogy elérd az általad leírt célokat a lehető leghatékonyabban és nem utolsó sorban a legbiztonságosabban. Az edzésterv lehet otthoni vagy edzőtermi, és különböző eszközöket használó gyakorlatokat is tartalmazhat igény szerint (pl.: TRX, gumiszalag),

✅VIDEÓTÁR HOZZÁFÉRÉS, amelyben majd 300 gyakorlat videót és további tanító videót is találsz. A videókban pontosan bemutatom és elmagyarázom, hogy az adott gyakorlatot hogyan kell a lehető legjobban kivitelezni. A videótár segítségével képes leszel Te is úgy végezni a gyakorlatokat, hogy közben minimalizáld a hibázás lehetőségét,

✅UTÁNKÖVETÉS, ami havi 4x20 percet jelent, ez benne van a csomagban. Ezen utánkövetések alkalmával motiválhatlak, megbeszélhetjük a felmerülő problémáidat, az esetleges edzésterv nehezítést, beszélhetünk az étrendedről, gyakorlatilag bármiről, ami csak a segítségedre lesz, hogy azt érezhesd ott vagyok Veled és megyünk előre a célodért!


Mindennek az ára 3 hónapra 49990 HUF, 6 és 12 hónapos előfizetésre pedig extra kedvezmény jár! Ha az előfizetés lejárta után tovább folytatnád a közös munkát, akkor a havidíj 12490 HUF. Az edzésterv elkészítésének időtartama maximum 14 nap! Ha sürgősen szükséged lenne az edzéstervre, akkor további 7000 HUF ráfizetéssel (az összeg beérkezésétől számított) 48 órán belül megkapod.

❗❗❗Fontos, hogy ez az utánkövetés egyfajta előfizetés, tehát ez gyakorlatilag heti 20 perc (videó)beszélgetést jelent, ami benne van a havidíjban, tehát érdemes azt kihasználni!

Ezen felül igény szerint további konzultáció is kérhető (ha például túlmegyünk a csomagba foglalton)!

A jelentkező kérdőív kitöltése után kérlek töltsd ki azt a kérdőívet is, amely alapján összeállítom majd a személyre szabott edzésterved! Ezt az általam küldött automatikus emailben megtalálod!

Számlaszámom: 11773418-00277640

Elérhető fizetési lehetőségek: bankkártyás és banki utalás.

❗❗❗REFERENCIAFOTÓK: Az edzésprogram elkezdése előtt kérném a referenciafotók elkészítését elölről, oldalról és hátulról. Lehetőleg olyan helyen és olyan beállásban, amely könnyen reprodukálható a később elkészítendő fotókkal való könnyebb összehasonlítás érdekében. Ezek az edzésprogram során készülnek, de legkésőbb annak végén. Ezeken objektíven látható a változás. Ezekre szükségem lenne, természetesen megfelelő kitakarások után. Amennyiben azonban a kliens a végén ezekkel nincs megelégedve, akkor nem használom fel ezeket a fotókat.

❗❗❗Nagyon fontosnak tartom még azt is megjegyezni, hogy az Online Edzésprogram kizárólag csak az edzésről szól, az étrendet csak érintjük a konzultáció során! A táplálkozással kapcsolatos szolgáltatásom ITT érhető el.

❗❗❗LEMONDÁS: Az újabb fizetési időszak kezdete előtt minimum 48 órával meg kell történnie a lemondásnak! Emellett pedig a már befizetett díj vissza nem térítendő!