JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

Hogyan legyen láthatóan kerekebb feneked 4 hét alatt konditerem nélkül?

Ez a Rock that booty fenék edzésprogram!

Már kipróbáltál rengeteg fenékspecifikus edzéstervet mégis elmaradt az eredmény?

Akkor ne keress tovább!

Rengeteg nő keresett már fel engem azzal a kéréssel, hogy formásításra szorul a fenekük. Emiatt sikerült kitapasztalnom, hogy mi az, ami működik!


Mellesleg az én fenekemet is megirigyelte már nem egy nő.

Ráadásul akár mindezt konditerem nélkül, sőt eszközök nélkül otthon!

mIT KAPSZ AZ EDZÉSPROGRAMBAN?

✅HETENTE MEGÚJULÓ RÖVID EDZÉSVIDEÓK!

Hetente új edzésvideókkal jelentkezem, melyeknek hossza mindösszesen 30-35 perc!

✅3 különböző edzésmódszer közül választhatsz!

✅élő aDÁSOK!

Hetente jelentkezem élő adásokkal a csoportban, ahol támogatlak Téged, illetve megválaszolom kérdéseidet!

✅privát facebook-csoport!

A privát Facebook-csoportban bármikor kérdezhetsz, vagy beszélgethetsz a többi résztvevővel!

Nézd meg mit értek el mások mindösszesen 3 hét alatt!

Köszönöm a fotókat a Hölgyeknek! Természetesen mindegyik fotó az illető Hölgy engedélyével van kint!

VÉLEMÉNYEK AZ EDZÉSPROGRAMRÓL

"... minden percét imádtam az edzésnek! Sosem találkoztam még ilyen jól összerakott otthoni edzés anyaggal, úgyhogy szeretnék nagyon gratulálni! " - A.A.

"A héten már harmadjára csináltam és nem lehet megunni! :) A 2.körtől a 4.gyakorlathoz használtam szalagot is, de enélkül is már az első kör után érezni lehetett." - E.Zs.

"Kedves Tamás 😊 én becsülettel csinálom ezt is, meg edzek is 🙃nálam nagyon látványos a változás, de heti 3-4 edzés is közre játszott 😊Minden esetre a popsim kerekedik szépen 🙏én elégedett vagyok 😊❤️" - M.A.

"Csak annyi, hogy meg szeretném köszönni, hogy létrehoztad a Rock That Booty programot. Ez ösztönzött arra, hogy vegyek súlyzót, azzal csinálom a kezdetektől a gyakorlataid. Nem csak a fenekem lett kerekebb, de mindenhol erősödtem, látványosan fittebb lettem, és ami nekem nagy problémám volt, hogy mindig nagyon hanyag volt a tartásom, teljesen eltűnt, mostmár az a természetes, hogy bármit csinálok, egyenes a hátam (bár ennek alapnak kellett volna lennie eddig is). Épp most vettem új súlyokat, mert kevésnek érzem, amivel elkezdtem, és úgy éreztem, itt az ideje kifejezni a hálámat. Szóval mégegyszer köszönöm🙏😍" - K.H.

Figyelem! az edzésprogramra csak 4 hetente lehet jelentkezni!

az edzésprogram ára (4 hét) mindösszesen 5990 ft.

tehát kevesebb, mint 1500 ft hetente! Kevesebb, mint heti 1 kávé ára! Hihetetlen, igaz?

A KEREKEBB fenék 4 HÉT ALATT edzésprogram részletes leírása

Mit tartalmaz a fenék edzésprogram?

✅PRIVÁT FACEBOOK CSOPORTTAGSÁG, amely segítségével egy segítő és motiváló csoport tagja lehetsz, ahol nyugodtan beszélgethetsz, illetve kérdezhetsz a Téged érdeklő témákban,

✅EDZÉSVIDEÓK, melyeket instrukciókkal és instrukciók nélkül is elérhetőek. A videók hetente frissülnek, de az 1. és 3. hét, illetve a 2. és 4. hét gyakorlatai megegyeznek, de az edzés mégsem pontosan ugyanaz. A videók hossza átlagosan 30-35 perc,

✅LIVE ADÁS, mely a privát Facebook csoportban lesz megtartva hetente egyszer igény szerint. Ezen a live adáson nyugodtan kérdezhetsz az edzéssel, illetve a táplálkozással kapcsolatban.


Mindennek az ára mindösszesen 5990 HUF/4 hét, tehát kevesebb, mint heti 1500 HUF! Ha tovább szeretnéd majd folytatni, akkor a következő 4 hétre is megvásárolhatod a következő 4 heti edzésprogramot.

❗❗❗HAVONTA LEHET CSATLAKOZNI AZ EDZÉSPROGRAMHOZ!

A videókhoz a leírások a csoportban lesznek közzétéve, azonban a hozzáféréshez és megtekintéshez az Általad itt megadott emailcímre lesz szükséged.

❗❗❗A jelentkezési lap kitöltése után - amennyiben minden rendben ment - kapsz egy visszaigazoló emailt a megadott emailcímedre. Ha ezt nem kaptad meg, akkor a jelentkezésed nem sikerült (a SPAM mappát is érdemes előbb ellenőrizni).

Elérhető fizetési lehetőségek: bankkártyás és banki utalás.

❗❗❗REFERENCIAFOTÓK: Az edzésprogram elkezdése előtt kérném a referenciafotók elkészítését elölről, oldalról és hátulról. Lehetőleg olyan helyen és olyan beállásban, amely könnyen reprodukálható a később elkészítendő fotókkal való könnyebb összehasonlítás érdekében. Ezek az edzésprogram során készülnek, de legkésőbb annak végén. Ezeken objektíven láthatóak lesznek a változások. Én nagyon megköszönöm, ha megkapom ezeket a fotókat a megfelelő kitakarások után, és természetesen csak akkor, ha a kliens is úgy gondolja, hogy megosztaná velem, tehát ez OPCIONÁLIS!

❗❗❗Nagyon fontosnak tartom még azt is megjegyezni, hogy a Kerekebb fenék 4 hét alatt edzésprogram nem tartalmaz étrendet vagy étrendbeli ajánlásokat! Természetesen a táplálkozással kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek a csoportban, illetve a LIVE adások során is. A táplálkozással kapcsolatos szolgáltatásom ITT érhető el.