Hogyan fogyj le akár 12 kg-ot 1 hónap alatt éhezés, rengeteg edzés, FŐZÉS, valamint különböző porok nélkül?

VÉGRE EGY PROGRAM, MELYET KÖVETVE LEFOGYHATOK ÉS EGÉSZSÉGESEBB ÉLETET ÉLHETEK!

Nincs semmi más dolgod mint követni az általam leírt kifejezetten Számodra megalkotott edzésterved, valamint étrended, és élvezni, ahogyan a zsír eltűnik!

A túlsúly rengeteg ember életét megkeseríti, sőt nagyban le is rövidíti azt!

A túlsúlyos embereknek nagyobb kockázata van az alábbiakra:

🩸Magas vérnyomás

🍬2-es típusú cukorbetegség

❤️Szívkoszorúér betegség

🧠Agyvérzés

🦴Ízületi porckopás

😴Alvási apnoé és légzési problémák

🧬Különböző típusú rákos megbetegedések

😞Mentális kondíciók (pl.: depresszió)

☠️Korai elhalálozás

A PROGRAM segítségével azonban újra egészségesebb lehetsz!

"26 éve van magas vérnyomásos problémám, alapbetegségem miatt. 7 éve szedtem a maximum adagot a vízhajtós vérnyomás csökkentőmből, melyet 2 hete le kellett felezni." & "A szívritmus szabályzóm is felezve! Sprintemnél sem kalimpált be a szívem. Ezt is neked köszönhetem!" - K.R.

"A kezemen rendszeresen kijön az ekcéma, viszont amióta az általad leírt étrendet követem, nem újult ki az ekcémám. Végre nem kell  drága speciális krém a kezemre, újra úgy élhetek, ahogy az ekcéma előtt." - H.A.

"Megszűnt a csípőfájdalmam és jelentősen csökkent a hátfájdalmam is." - P.-V.M.

"Le kell kopogjam, de úgy veszem észre, hogy a puffadás és a viszonylag gyakori bántó gyomorsav az utóbbi héten nem jelentkezett." - K.F.Zs.

Bemutatkoznak a Fogyás Csomagok!

Ha csak 5-10 kg felesleget szeretnél leadni, akkor ez a Neked való csomag!

Ha 15-20 kg felesleget szeretnél leadni, akkor ez a Te csomagod!

Ha személyi edzéseket is szeretnél, akkor ezt válaszd!

Ha mindent el szeretnél követni a sikerért, akkor ez a Neked való csomag!

MIT KAPSZ MINDEN CSOMAGBAN?

✅AZ ÉTREND - FOGYÁS ÉHEZÉS NÉLKÜL!

"A 10. napon jelentkezem: úgy érzem nálam nagyon bevált az általad kapott étrend. Mindig jóllakok, nem éhezek, rengeteg energiám van, nagyon pörgök! A kilók is megindultak, ez óriási sikerélmény számomra! :)" - T.Gy.

"Az étrend amit kaptam tőled szuperül bevált, 7 kg fogytam főleg zsigeri zsírból :) Minden remek! :) Azt gondoltam ideje tovább lépni, szeretnék nagyobb izomtömeget építeni,..." - H.G.

"Nagyon tetszik az étrend, igazán rám van szabva! Mondhatni tökéletes!" - B.Á.

"Ez maximálisan teljesült az általad összeállított étrenddel, az elmúlt héten sokkal változatosabban ettem, mint korábban. A kilók is szépen megindultak lefelé, jól érzem magam, eleget eszem, nem puffadok." - J.J.

✅AZ EDZÉSTERV - FOGYÁS RENGETEG KARDIÓZÁS NÉLKÜL!

Az edzésterved teljesen Rád lesz szabva, és gyakorlatilag bármilyen lehet! Edzhetsz naponta, heti 5-ször vagy akár 2-szer is. Edzhetsz alkalmanként csak 20 percet, vagy akár 60-at is. Edzhetsz konditeremben, otthon gumiszalaggal, súlyzókkal vagy akár eszköz nélkül is! Ahogyan csak szeretnéd! Nagy hangsúlyt fektetek a regenerációra, így semmiképpen sem kell majd magad túlhajszolnod! Nem kell ugrálnod és órákat kardióznod!

✅VIDEÓTÁR HOZZÁFÉRÉS - HOGY MINDIG TUDD, HOGYAN KELL ELVÉGEZNI A GYAKORLATOKAT!

Az edzésterv mellé egy közel 300 videót számláló videótárhozzáférést is kapsz, hogy minden gyakorlatot helyesen végezhess!

✅az én támogatásom - hogy sose érezd magad egyedül!

Én is ott leszek, ha bármikor szükséged van rá és rajta tartalak a sikerhez vezető úton! Fogni fogom a kezed!

Extrák, ha nagyobb csomagot választasz!

❓ONLINE SZEMÉLYI EDZÉS - JÓ társaságban gyorsabban telik az idő, ÉS HATÉKONYAbb az edzés is!

Heti 1 alkalommal élőben fogom végigkövetni - ha úgy tetszik -, levezényelni az edzésedet! Motivállak, gondoskodom róla, hogy jó hangulatban teljenek az edzések és egyáltalán nem utolsó sorban, hogy a lehető legbiztonságosabban!

❓táplálkozási tanácsadás - hogy minden csínját-bínját elsajátítsd az egészséges táplálkozásnak!

Ha szeretnéd nemcsak követni, de pontosan érteni is, hogy miért működik a módszerem, akkor a tudásom legjavát tartalmazó tanácsadásból kifejezetten ezt fogod elsajátítani. 2 profi és messzemenően részletes előadás videóit nézheted meg, amelyekből minden alapot elsajátíthatsz, továbbá 1 összefoglaló videó is vár! Végül pedig egy konzultáció, hogy tényleg ne maradjanak Benned kérdések!

boldog élet traumák nélkül videószeminárium - Hogy ez a csodálatos változás ne merüljön ki csak a fogyásban!

A videószeminárium jelenleg 25 rövid, könnyen emészthető videót tartalmaz, amelyekből megismerheted és elsajátíthatod a saját boldogságod megteremtéséhez szükséges gondolatokat! 6 évnyi komoly önfejlesztési és személyi fejlődési tapasztalatomat adom át ebben a videószemináriumban, amely már megannyi kliensemnek segített konzultációk keretein belül, hogy boldog életük legyen! Így nemcsak egy vékonyabb és egészségesebb, de sokkal boldogabb és sikeresebb ÉNnel folytatod az utad!

TÉNYLEG MŰKÖDIK EZ A PROGRAM? NÉZD MEG MAGAD!

Eddig 101 ember fogyott a program keretein belül 

567 kg-ot és 2498 cm-t!

VÉLEMÉNYEK? ABBÓL IS VAN EGY PÁR!

"Csak azt sajnálom hogy ennyit vártam a kezdéssel nálad,…. " - O.O.

"Az étkezést 100%-ban tartom, nagyon jókat eszem és mindig jól lakok, viszont nincs utána “kajakómám”, tele vagyok energiával és az emésztésem is remekel, nem puffadok, szóval nagyon szépen köszönöm az iránymutatást😊 " - Z.L.

"Viszont akárhogy is alakul, abban már biztosan nyertem, hogy megmutattad azt az étrendet, amivel tényleg nem éhezek, nem kell grammokat számolni, meg makrókat, meg irkálni, hanem élvezhetem az ételt bűntudat nélkül." - Sz.V.

"Nagyon örülök neki, köszönöm szépen a segítséged és hogy megismertettél ezzel a módszerrel. Nem mondanám diétának, mert nem éheztem közben. Ez a lehető legjobb módja a fogyásnak és egészséges életnek. " - B.Zs.

"Először is nagyon nagyon hálás vagyok neked a segítségedért. Még sosem fordultam segítségért ilyen téren de minden forintot megért ez a program." - V.K.

"És ami még ennél is csodálatosabb és fantasztikusabb.... nem kívánom kényszeresen a csokit és úgy általában az édességet! Ez elképesztő!!!   Szerintem eddigi életemben ez még sosem fordult elő velem. Egyszóval Őrülten Hálás vagyok Neked!!! "- F.K.


💯100% pénzvisszafizetési garancia!💯

Annyira biztos vagyok a módszeremben, hogy hajlandó vagyok 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalni a programra! Ha végigcsinálod, és nem tapasztalsz eredményt, akkor visszakapod a program árát!

TEHÁT NINCS VESZTENIVALÓD! MIre vársz még? HISZEN MÉG NYERHETSZ IS!

a fogyás csomagok ára:

64990 HUF

Alap program - 1 hónapra

89990 HUF

Alap program - 3 hónapra

149990 HUF

Alap program - 3 hónapra+ Online személyi edzések

299990 HUF

Alap program - 3 hónapra+ Táplálkozási tanácsadás, Online személyi edzések és a Boldog Élet Traumák Nélkül videószeminárium

A csomagok részletes leírása

Mit tartalmaznak a fogyás csomagok?

Fogyás "S" Csomag: Étrend, Edzésterv, 1 hónapos videótár hozzáférés, összesen 1 óra utánkövetés.

Fogyás "M" Csomag: Étrend, Edzésterv, 3 hónapos videótár hozzáférés, heti 20 perc utánkövetés.

Fogyás "L" Csomag: Étrend, Edzésterv, 3 hónapos videótár hozzáférés, heti 20 perc utánkövetés, heti 1 óra online személyi edzés.

Fogyás "XL" Csomag: Étrend, Edzésterv, 3 hónapos videótár hozzáférés, heti 20 perc utánkövetés, heti 1 óra online személyi edzés, Táplálkozási tanácsadás, Boldog Élet Traumák Nélkül videószeminárium 2x1 óra konzultációval.

✅EDZÉS- ÉS ÉTREND KÉRDŐÍVEK, amelyekben kikérdezlek az egészségi állapotodról, a céljaidról, illetve az étkezési preferenciáidról,

✅NAPI ÉTREND, amelyet az általad kitöltött étrend kérdőív áttanulmányozása után állítok össze kifejezetten Rád szabva, hogy a legjobb eredményeket érd el a lehető leghatékonyabban és nem utolsó sorban a legegészségesebben,

✅EDZÉSTERV, amelyet az általad kitöltött edzés kérdőív áttanulmányozása után állítok össze kifejezetten Rád szabva, hogy a legjobb eredményeket érd el a lehető leghatékonyabban és nem utolsó sorban a legbiztonságosabban. Az edzésterv lehet otthoni vagy edzőtermi, és különböző eszközöket használó gyakorlatokat is tartalmazhat igény szerint (pl.: TRX, gumiszalag),

✅VIDEÓTÁR HOZZÁFÉRÉS, amelyben majdnem 300 gyakorlat videót és további tanító videót is találsz. A videókban pontosan bemutatom és elmagyarázom, hogy az adott gyakorlatot hogyan kell a lehető legjobban kivitelezni. A videótár segítségével képes leszel Te is úgy végezni a gyakorlatokat, hogy közben minimalizáld a hibázás lehetőségét,

✅UTÁNKÖVETÉS, ami heti maximum 20 percet jelent, ez benne van a csomagban. Az utánkövetések alkalmával motiválhatlak, megbeszélhetjük a felmerülő problémáidat, az esetleges edzésterv nehezítést, beszélhetünk az étrendedről, gyakorlatilag bármiről, ami csak a segítségedre lesz, hogy azt érezhesd ott vagyok Veled és megyünk előre a célodért! Az utánkövetés lehet emailen keresztül, hang- vagy videóhívásban.

❓SZEMÉLYI EDZÉS, amely videóchaten keresztül történik bármilyen okos eszközön vagy számítógépen keresztül.

❓TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS, amelynek keretein belül összefoglaltam az alapvető tudnivalókat egy profi és nagyon részletes előadásban, ami másfél órás. Viszont minden személyes kérdésedre és személyre szabásra a videós anyag végignézése és megértése után kerül sor VIDEÓCHAT formájában. Éppen ezért egy maximum 45 perces online konzultáció BENNE VAN az árban! Minden további megkezdett negyed óra ára 2500 HUF.

BOLDOG ÉLET TRAUMÁK NÉLKÜL VIDEÓSZEMINÁRIUM, hogy ne csak a testi, de a mentális és érzelmi oldalról is meg tudd támogatni a fogyásodat. Ehhez jár 2x1 óra konzultáció is, hogy könnyebben átültesd a hallottakat a gyakorlatba.


A NAPI ÉTREND részt kérlek olvasd el az Étrendigénylés lapfülön!

A csomagok ára:

A kérdőív kitöltése után emailt fogsz kapni, melyben mindent megtalálsz a fizetésről!

A csomag elkészítésének időtartama maximum 14 nap! Ha sürgősen szükséged lenne a csomagra, akkor további 14000 HUF ráfizetéssel (az összeg beérkezésétől számított) 48 órán belül megkapod.

Elérhető fizetési lehetőségek: bankkártyás és banki utalás.

❗❗❗A jelentkezési lap kitöltése után - amennyiben minden rendben ment - kapsz egy visszaigazoló emailt a megadott emailcímedre. Ha ezt nem kaptad meg, akkor a jelentkezésed nem sikerült (a SPAM mappát is érdemes előbb ellenőrizni).


❗❗❗ Jelentkezésed a szolgáltatási díj megérkeztével lesz csak ÉRVÉNYES (erről külön emailt nem kapsz)!

❗❗❗FOTÓK, VIDEÓK, MÉRETKEZÉS: A csomag elkezdése előtt kérném a referenciafotók elkészítését elölről, hátulról és mindkét oldalról. Megkérlek, hogy olyan helyen és olyan beállásban, amely könnyen reprodukálható a később elkészítendő fotókkal való könnyebb összehasonlítás érdekében! Ezeken objektíven látható a változás. Ezekre szükségem lesz, természetesen megfelelő kitakarások után. Méretkezés (cm és kg) is szükséges az elején és a végén. Az átalakulásról készült képek csak akkor kerülnek megosztásra, ha beleegyezel, de mindenképpen el kell készíteni és küldeni azokat.

❗❗❗PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA:

Ha lelkiismeretesen végigcsináltad a Fogyás csomagod, és nem fogytál 1 kg-ot sem, akkor visszafizetem a csomag árát!

Ehhez az alábbiaknak teljesülnie kell (kivétel nélkül):

Amennyiben mindez teljesül, a program végétől számított 1 héten belül visszafizetem Neked a program árát!